rgnbg

Zumba Enschede is er voor iedereen

Zumba – de nieuwe fitness trend in de verenigde staten. Wilt u ook tot wel 500 calorieën in het uur van het branden? Wilt u ook een goede Launemusik je lichaam bewegen? Als u wilt sture Fitness of plezier, terwijl het verliezen van gewicht en Figurformen hebben?
Dan kunt u voor Zumba Enschede kiezen.
Dansen het overtollige vet weg te smelten? Met Zumba geen Probleem.
Maar wat is Zumba? Zumba is een mix van aerobics en diverse latijns-amerikaanse dans, zoals de Salsa, Merengue, Cha-Cha-Cha, Samba, of Mambo. En wie zijn de hete ritmes netjes de heup beweegt, maakt alles goed.
Je moet niet te kunnen dansen, je hoeft alleen plezier tijdens het bewegen, het andere komt vanzelf. Alleen of samen met een vriend, het is gewoon leuk. Mannen zijn ook bij deze training gezien. Zumba je kunt alle leeftijden dansen, als 20 jaar of 50 jaar.
Met plezier en grote partij is de sfeer van het lichaam aangespannen en op de dezelfde tijd, de conditie verbetert.
Zumba is anders! De meeste van de klassieke Fitness – en groepslessen zijn repetitieve bewegingen, ondanks de verschillende frequenties, saai op een bepaald punt. Het dynamische Zumba Fitness-programma is anders, het is zeer divers en tussen de snelle en langzame ritme van de tijd om eens diep Adem.

Comments are closed.