rgnbg

Zoekmachine marketing voor uw bedrijf

Bing Duane zoekmachine optimalisatie bij Local Scope Forrester Senior Product Manager brengt helderheid in 10 onjuiste veronderstellingen in de SEO wereld .
Na Matt Cutts heeft al opgeruimd pagina’s van Google met een aantal mythes , nu Duane Forrester , Senior Product Manager voor Bing aanmeldt bij woord . Een totaal van tien punten die zijn blijven bestaan ​​in de SEO wereld , staande op zijn lijst .
Eerst moet ik per se eerst komt
Het kan natuurlijk geen kwaad om eerst komt in de Zoekmachine marketing voor uw bedrijf zoekresultaten , maar het ranking systeem verandert elke dag toch en het komt altijd op het einde van de zoekopdracht. Alles wat we kunnen om de eerste pagina van de SERP’s te krijgen , kan ook onjuist zijn . Zoals de CTR in het bovenste gebied van de tweede zijde vaak veel beter dan die van de onderste helft van de eerste .
Mijn tweede titel tag veegt alles uit
Een titel tag is belangrijk, maar als de rest van uw site is slecht , je zult dat ook niet helpt . Daar kunt u dan alleen in het geval dat u de enige bent met een redelijke title tag van de armen ten opzichte van kant.
3 Sociale heeft genoeg te zijn
Focussen op sociale netwerken mag niet worden gemist , maar tegenwoordig is het de ranking door zo veel factoren die niet kan worden beperkt tot een ding . Een goede social media alleen campagne doet heel weinig, bijvoorbeeld als de inhoud van uw pagina heeft geen substantie .
4 video’s moeten rijk zijn
Hoewel de video’s zijn altijd welkom , maar niet altijd aan te raden . Zo , embedded clips verminderen de Page Speed ​​en te ontmoedigen gebruikers . Bovendien hoef je niet echt helpen de bewegende beelden in de rangschikking omdat de zoekmachine niet kijken naar uw video’s, helaas.
5 De aankoop van advertenties verbetert de ranking
Zelfs Matt Cutts heeft het al genoemd in verband met AdWords : De advertenties die zal niet betrokken worden bij het opzetten van de zoekresultaten.
6 Ik heb de besten
Laat bezoekers van uw website-inhoud kwaliteitsbeoordeling. Een blik op de inzet tarief en de bounce rate je helpt. Niet alles wat veel tijd kost is goed . Bij het ​​schrijven stijl kan altijd worden gebruikt , bijvoorbeeld.
7 Ik heb zo veel links
Links hebben een groot belang voor de zoekmachines , maar niet alle zijn gunstig. Forrester benadrukt dat de beste links zijn degenen die komen uit het niets . Link kopen is natuurlijk de verkeerde kant op , omdat een onnatuurlijke groei wordt altijd bestraft .

Comments are closed.