rgnbg

Zoeken naar financieel uitzendbureau

Heeft uw bedrijf ondersteuning nodig door een financieel expert omdat deze specifieke kennis niet in huis aanwezig is of omdat er een piek in de werkzaamheden te zien is? Neem in dat geval contact op met Brooklyn Group, die u gegarandeerd verder kunnen helpen! Brooklyn Group is een detacheringsbureau met diverse financiële professionals in dienst. Een verstandige keuze als u een partner zoekt die u kan helpen. Een ideale keuze voor een financieel uitzendbureau.

Hoe werkt Brooklyn Group?

Stelt u zich de volgende situatie even voor: u bent op zoek naar een controller, een boekhouder of een risk manager voor uw onderneming. In dat geval kunt u contact opnemen met Brooklyn Group., hét detacheringsbureau met diverse professionals in dienst. Via de Group huurt u deze professionals in. Bevalt de samenwerking, dan kunt u deze medewerkers overnemen zonder overname-fee!

Laatste ontwikkelingen

Het is belangrijk dat uw personeel op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op financieel gebied en weet wat deze voor uw onderneming kunnen betekenen. Daarom heeft Brooklyn Group de Brooklyn Academy opgericht. Zo worden uw professionals op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en kan Brooklyn Group de opdrachtgevers garanderen dat ze een professional inhuren die geheel naar wens het werk doet.  Eigenlijk neemt Brooklyn Group de drempel weg tussen opdrachtgever en professional. Daar rollen mooie samenwerkingen uit voort! Een andere vorm dus van werving en selectie finance.

Comments are closed.