rgnbg

Zelf een oplossing bedenken

Zit u middenin een conflict met een persoon en wilt u graag dat er een oplossing gevonden wordt? Dan is het zaak om een goede mediator in te schakelen, die er samen met u voor zal zorgen dat er een oplossing gevonden wordt die voor beide partijen goed zal zijn. In tegenstelling tot een rechter maakt een mediator geen beslissingen en laat deze het volledig over aan zijn cliënten. De mediator zal er alleen voor zorgen dat er rustig naar elkaar geluisterd zal worden en uiteindelijk beide partijen tot een overeenstemming zullen komen omtrent het conflict. De mediator Lelystad zal altijd voor een middenweg zorgen.

Altijd tevreden

Met mediation zult u altijd met een tevreden gevoel terugkijken op de afhandeling van het conflict. Mediation is pas ten einde wanneer beide partijen tevreden zijn omtrent het conflict en hiervoor dus een oplossing gevonden hebben. Bij een rechtszaak wordt er 1 keer naar elkaar geluisterd, waarna de rechter een beslissing neemt. Bij mediation gaat dit zo lang mogelijk door, totdat beide partijen erover eens zijn.

Utrecht mediation

Bent u op zoek naar mediation in de omgeving van Utrecht, omdat u op zoek bent naar een mediation dichtbij huis? Dan is de mediator Utrecht voor u de oplossing!

Comments are closed.