rgnbg

Zadelkruk kan lichamelijke klachten voorkomen

Zadelkruk kan nek- en rugklachten voorkomen

Door de digitalisering van de maatschappij hebben steeds meer mensen een zittend beroep. Het is daarom vanzelfsprekend dat steeds meer werkgevers prioriteit stellen aan een goede werkplek. Het eerste waar aan gedacht wordt is een goede bureaustoel en terecht maar dit is niet altijd de oplossing. Helaas hebben nog steeds veel werknemers last van hun nek of rug ondanks een goede bureaustoel. Met als gevolg een ziekmelding waar zowel de werknemer als werkgever niet op zitten te wachten.

Verkeerd zitten kan tot langdurige lichamelijke klachten leiden en om dit te voorkomen zou een zadelkruk een oplossing kunnen zijn.

Een zadelkruk heeft een ergonomisch gevormde zadelzitting waardoor u gaat zitten in een gezonde en actieve zithouding. Dankzij deze werkhouding worden de bekken automatisch in de juiste positie geplaatst en wordt beknelling van de benen voorkomen.

Een bureaustoel kan dan wat comfortabeler zitten maar je hebt snel de neiging om te gaan hangen en hiermee je nek- en rugspieren onnodig veel op spanning te zetten met als gevolg pijn en in het ergste geval ziekmelding. Hiernaast is een goede zadelkruk een stuk voordeliger als een bureaustoel.

Vanzelfsprekend blijft het ook met gebruik van een zadelkruk verstandig om regelmatig even te pauzeren en te bewegen.

Bent u op zoek naar een goede en betaalbare zadelkruk kom dan eens kijken in de webwinkel van Zadelkruk-Tabouret.nl

* Ook uw adres voor comfortabele tabourets

Comments are closed.