rgnbg

Workshop Samen Ontspannen voor Vriendinnen

Ontspanningstraining Hans van Os vriendinnen 6Heb je vaak veel aan je hoofd? Voel je je wel eens gejaagd? Zou je niet eens uit die drukte willen ontsnappen en samen met je vriendinnen in een ongedwongen sfeer de workshop Samen Ontspannen willen volgen?

Diverse manieren om te kunnen ontspannen

Tijdens de workshop leer je verschillende technieken om je te ontspannen. Dat varieert van ademhalingsoefeningen tot attentietrainingen. Bij dat laatste leer je om te ontspannen door je te concentreren op onderdelen van je lichaam zoals je handen, je vingers, maar ook je schouderspieren, je longen etc.

Natuurlijk ook een beetje theorie

Je leert ook dat een beetje stress juist goed voor je kan zijn, maar dat teveel stress schadelijk is. Na afloop weet je hoe stress eigenlijk ontstaat en waarom praten vaak niet helpt om stress te voorkomen. Tenslotte kun je tijdens de uitleg zien, hoe je ontspanning wordt beïnvloed door ademhalingsoefeningen maar ook door het oproepen van een positief gevoel. Natuurlijk is de theorie maar een onderdeel: het gaat om het oefenen in de praktijk.

Meten of je stress hebt

Het bijzondere van deze workshop is dat je tijdens de oefening kunt meten of je last van stress hebt. Je krijgt tijdens de workshop de EmWave in gebruik. Dat is een apparaat, dat je helpt om op een goede manier adem te halen. Bovendien laat de emWave zien, of je ontspannen wordt van de oefening. Deze bio-feedback apparatuur maakt dus zichtbaar of de ontspanningstraining ook echt werkt.

Datum workshop

De eerstvolgende workshop wordt gehouden op

woensdagavond 12 juni van 19.30 – 21.30 uur op de

Rompertsenbaan 58 in ‘s-Hertogenbosch.

Opgeven kun je via http://www.ontspanningstraining.nl/aanmeldformulier.html

Meer weten? http://www.ontspanningstraining.nl/trainingen/workshop%20samen%20ontspannen%20voor%20vriendinnen.html

Comments are closed.