rgnbg

Wie was ik ook alweer?

‘ Wie was ik ook alweer?’  was een vraag die de laatste weken steeds vaker in  mij op kwam. Want vanwege mijn drukke baan en andere verplichtingen vergat ik soms wel eens de dingen in het leven die ik belangrijk vond. Ik merkte dat ik niet goed kon ontspannen en steeds vaker begon te piekeren over allerlei zaken. Doordat de dagelijkse sleur je snel meeneemt vergeet je soms wel eens wie je zelf bent. Via een kennis  aan wie ik mijn verhaal vertelde werd ik gewezen op Be Your Balance. Zij helpen je met de zoektocht terug naar jezelf.

Terug naar ik

Door een aantal sessies werd ik weer terug gebracht naar mijn eigen ik-persoon. Dit klinkt zweverig maar is eigenlijk heel aards, je gaat gewoon terug naar jezelf en de dingen die jíj belangrijk vindt. Nu ik deze waardes terug heb gevonden, weet ik beter hoe ik met dingen om moet gaan en kan ik meer vanuit mijn eigen kracht leven.  Ik voel een grote verbetering!

Be your Balance levert diverse diensten waaronder stiltesessies van een dag of weekend. Maar ook door familieopstellingen en een reis door jezelf. Afhankelijk van je behoeftes en wat je wil bereiken wordt voor een passende behandeling gevonden. En wie weet vindt jij straks ook de weg naar zelfontwikkeling.

Comments are closed.