rgnbg

Wat te doen met een defecte auto?

Als je een auto hebt die als gevolg van een probleem met de motor of een ongeluk ernstig beschadigd is dan kun je er voor kiezen om de auto te laten slopen bij een sloperij in bijvoorbeeld rotterdam. Je zult dan een vergoeding krijgen voor je auto, afhankelijk van de geleden schade. De tweede keus die je hebt is om de auto te laten repareren door een vakkundige automonteur. Je kunt hier wat meer te weten komen over de twee opties die je gegeven worden bij een auto die schade opgelopen heeft.


Wat als je er voor gaat om de auto te laten repareren?

Dan moet je op zoek gaan naar een automonteur of een garage die jouw auto op kan gaan knappen. Dit wordt toch vaak gedaan als de auto nog niet zo oud is en een deel van de onderdelen die in deze auto zitten waarschijnlijk nog wel opnieuw gebruikt kunnen worden. Bij zware ongelukken bestaat de kans dat je meer moet betalen dan de auto daadwerkelijk waard is en in die gevallen wordt het vaak afgeraden om te doen.

Wat als je de auto naar de sloop wilt brengen?

Als jouw auto het niet meer waard is om te laten repareren of je hebt hier geen geld voor dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de auto te laten slopen. Dan wordt de auto bij je opgehaald door een sleepauto die de auto afvoert naar de sloperij en waar de auto milieuvriendelijk en gespecialiseerd uit elkaar gehaald wordt.

Van der Ven Autorecycling B.V.: 0165-559230

Comments are closed.