rgnbg

Wat moet er gebeuren met mijn sloopauto?

Als je een auto hebt die niet meer geschikt is voor normaal gebruik dan kun je deze op laten halen door een autosloopbedrijf. Zij zorgen er voor dat alle vloeistoffen en onderdelen uit de auto worden gehaald en dat de auto van de aardbodem zal verdwijnen. Bovendien zal je zeer waarschijnlijk nog een vergoeding voor het afgeven van jouw auto krijgen ook, en dat is natuurlijk altijd lekker. De hoogte van de vergoeding hangt af van de schade aan het voertuig en of de onderdelen die in dit voertuig zitten nog te gebruiken zijn.

Is mijn auto nou een sloopauto of een schadeauto?

Veel mensen weten het verschil tussen een schadeauto en een sloopauto niet goed. Een sloopauto brengt veel minder geld op dan een schadeauto. Ook de levensduur van de auto is belangrijk om te bepalen of het een schadeauto of een sloopauto is. Uit een nieuwere auto kunnen veel meer onderdelen hergebruikt worden dan bij een auto die al 10 jaar gebruikt wordt. Natuurlijk is ook de schade die aan het voertuig opgelopen is van belang om te bepalen of het een schade of sloop auto is.


Wat zijn de voordelen van je sloopauto verkopen?

De kosten die je voor de reparatie van het voertuig zou moeten betalen zouden waarschijnlijk hoger uitvallen dan de waarde van de auto en dan kan je hem beter van de hand doen. De auto wordt dan opgehaald bij je thuis je krijgt waarschijnlijk nog een vergoeding voor de auto en je krijgt ook meteen het vrijwaringbewijs van de auto zodat je de verzekering en de wegenbelasting stop kunt zetten.

Comments are closed.