rgnbg

Warmtepomp voor in uw huis

Het Amerikaanse warmtepomp in huis ministerie van Energie gaf een nieuwe verordening verhoging minimumnormen voor centrale AC systemen en voor warmtepompen beginnende 1 januari 2015 . In 15 zuidelijke staten , waar de temperatuur de neiging om warmer te zijn , zullen zij een verhoging van de minimale MAKRELEN zien ( seizoensgebonden energie- efficiency ratio ) verhoogd tot 14 van de oude score van 13 . Utah staat vermeld in de noordelijke regio , samen met 30 andere landen waarvan de ziener zal op 13 blijven.

Voor warmtepompen , maar de regels zijn land. Alle nieuwe centrale warmtepompen nodig zal zijn om een minimum 14 ziener en 8,0-8,2 HSPF ( verwarming seizoensgebonden rendement ) te voldoen. Huidige minima zijn 13 MAKRELEN geen minimum HSPF .

Barkley Gause , een lokale verwarming en air distributeur zei: “In 2013 al werd verondersteld in werking te gaan op de oven kant. Maar een rechtszaak ging naar de rechter , en dat proces moet nog formeel worden afgewerkt . Maar de rechter weerhield de oven uitspraak , maar wordt het toelaat de airconditioning en regelgeving warmtepomp door te voeren. ”

” Het ministerie van Energie is een poging om te besparen op energie , ” Kerry Cox , eigenaar van Cox Precision Air in St George , gezegd. ” Het probleem is dat niemand kan echt zeggen hoeveel u bespaart , schattingen zijn ongeveer 5 procent per jaar op de elektriciteitsrekening , maar het zou kunnen kost je dicht bij de $ 1500 meer op de voorgrond op een nieuwe eenheid . ”

” Fabrikanten kunnen niet meer produceren 13 MAKRELEN warmtepompen na 1 januari 2015 , ” zei Gause . “Maar volgens de nieuwe verordening zal er een ‘ grace period ‘ toegekend aan fabrikanten en distributeurs van 18 maanden na de januari 2015 start datum. Zij zullen tot 1 juli 2016, waarbij de resterende voorraad van 13 MAKRELEN materiaal nog kan worden ge├»nstalleerd , maar de voorraad strekt . “

Comments are closed.