rgnbg

Waarom kiezen sommige mensen voor een autosloperij

Er zijn natuurlijk mensen die alles afweten van auto’s, maar er zijn nog veel meer mensen die geen verstand van de auto’s hebben en dus niet weten wat ze moeten doen met de resten van een auto. Als je geen verstand van auto’s hebt is het niet aan te raden om de auto zelf helemaal te gaan slopen omdat je dan zeer waarschijnlijk onmilieuvriendelijk te werk gaat. En ook het afvoeren van de vloeibare middelen die nog in de auto zitten zal bij een sloperij beter gaan dan wanneer je dit zelf doet.

Andere opties met een kapotte auto
Je kunt de auto ook uit laten schrijven bij het RDW en zo de rijbevoegdheid van het voertuig helemaal in laten trekken. Je kunt de auto dan slopen, maar dit hoort wel op de juiste manier te gebeuren want als je de benzine en olie verkeerd afvoert en de politie merkt dit dan kun je een hoge boete ontvangen. Je moet dus wel weten waar je mee bezig bent als je de auto zelf verantwoord uit elkaar wilt halen om bijvoorbeeld de onderdelen te verkopen.

De auto te koop aanbieden
Er zijn ook zat knutselaars die er van houden om een auto zo goed als nieuw op te bouwen. Daarom kun je jouw kapotte auto ook aanbieden op internetsites zoals bijvoorbeeld marktplaats. Of gewoon ouderwets een briefje in het raam of in de supermarkt ophangen. Ook wil de verkoop van onderdelen van de auto apart nog wel eens werken om sneller van de sloopauto af te komen.

Van der Ven Autorecycling  B.V.: 0165-559230

Comments are closed.