rgnbg

Waar u naar motorreizen moet kijken

Moeilijk te geloven, maar motorreizen met uw vrienden is  een paar vakantiedagen voor 2009!
Ik wil om te ontsnappen aan de stress van Kerstmis en de koude winter, neem een reis opnieuw tijdens deze dagen.
Het (enige) hoogtepunt van Agadir is het zanderige strand van Agadir, een reis ik had het vakantieoord in het zuiden van Marokko al geboekt voor December: een korte trip naar Kaunas in Litouwen. Dit is een opwindende bestemming, maar er in het verre noorden, het is koud. Dus ik ben op zoek naar een tweede reis, dit keer naar het zuiden. Is er zoals Agadir in zuiden van Marokko. De “witte stad aan zee” garandeert motorreizen met haar lange, zandige strand zon 330 dagen per jaar. Het vinden van goedkope vluchten naar Agadir, is echter niet gemakkelijk, vooral omdat deze keer heb ik een vaste periode van tijd waarin ik zou graag om een reis te nemen. Echter, na wat zoeken, zal ik het vinden.
Na mijn bezoek in Kaunas zal ik vliegen vanaf daar naar Agadir. Omdat er geen directe verbinding, moet ik een tussenstop invoegen motorreizen in Liverpool. Daar ga ik rond en land om 18:00 in Agadir. Mijn terugvlucht motorreizen leidt vijf dagen later dan rechtstreeks terug naar de luchthaven van Weeze in de Niederrhein.
Het terrein van het Caribische dorp bestaat uit drie Verwante hotels het zwembad bij mijn hotel “Caribbean Village Agador” ik alle drie vluchten samen te komen voor een koopje prijs van slechts een totale 74 euro! Toch zijn de bagage vergoedingen 15 euro per vlucht, berekend in toevoeging Ryanair ook.
Hotels en andere kosten zijn vrij goedkoop in Marokko. Ik boek club hotel “Caribbean village Agador” tegen een prijs van 153 euro voor vijf nachten in een tweepersoonskamer. En omdat de “Caribbean village Agador” dat is een groot motorreizen complex, hotel die laat geen wens onvervuld met alle inclusieve Board en bijzonder divers entertainment,. Er zijn diverse restaurants, bars, een disco en vele mogelijkheden voor sport.

Comments are closed.