rgnbg

Verras uw potentiële klanten met een unieke vergadering op het water

Heeft u een belangrijke vergadering op de planning staan met een aantal belangrijke potentiële klanten? En is uw eigen kantoor net te klein voor deze grote groep van geïnteresseerden? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u. Een unieke vergadering op het water, waardoor u geheid indruk maakt op de wederpartij. Rederij Celjo zorgt voor een spetterende ervaring en biedt verschillende mogelijkheden.

Verschillende typen arrangementen voor verschillende typen vergaderingen

Het maakt niet uit wat voor type vergadering u op de planning hebt staan, Rederij Celjo beschikt over verschillende schepen waardoor u altijd wel een schip en arrangement kunt boeken dat bij u en uw bedrijf past. Zo hebben ze bijvoorbeeld een brunch op de Nirvana, een compleet vergaderarrangement of  unieke moonlightcruise op de Organza. Op de website vindt u een compleet overzicht van deze arrangementen en krijgt u alvast een indruk van de vele mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk om een arrangement op maat te laten maken. Hierbij weet u zeker dat u een arrangement heeft dat geschikt is voor de aanstaande vergadering.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Rederij Celjo? Neem eens een kijkje op de website voor de mogelijkheden of neem contact op met een van de medewerkers. Zij denken graag met u mee!

Comments are closed.