rgnbg

Uw gebit gezond houden bij tandarts Zeist

Een gezond gebit is erg belangrijk en met een gezond gebit zit je zekerder in je vel. Het is belangrijk dat u regelmatig naar de tandarts gaat om het gebit te laten controleren. U wilt dan wel graag een tandarts bij wie u zich prettig voelt. Tandartspraktijk de Clomp kan u dit prettige gevoel geven. Bij de praktijk staat ruime aandacht voor iedere patiënt voorop.

Behandelingen

Bij de Clomp kunt u terecht voor veel behandelingen. Naast de reguliere behandelingen doen ze nog veel meer. Onder de algemene tandheelkunde horen de reguliere controles en mondhygiëne, gaatjes vullen, kronen en bruggen, wortelkanaalbehandelingen en kunstgebitten en andere prothesen.

Door de ruime vakkennis van de medewerkers kunt u ook voor meer dan alleen de algemene tandheelkunde bij de Clomp terecht, zoals:
– beugels
– implantaten
– esthetische tandheelkunde waaronder facing en bleken
– behandelingen van angstige kinderen en volwassenen met lachgas

Contact met de Clomp

Bent u op zoek naar een tandarts Zeist? Zoek dan niet verder en schrijf u in bij tandartspraktijk de Clomp. Op de website kunt u een inschrijving plaatsen of direct een afspraak plannen. U kunt altijd snel terecht bij de Clomp, er zijn namelijk geen wachtlijsten. Houd uw gebit gezond en ga naar tandarts de Clomp!

 

 

Comments are closed.