rgnbg

USG People kiest mijnrooster voor planning Receptel

Alphen aan den Rijn 21 mei 2013

pLAN8 Consultancy & Development maakt bekend dat zij een contract heeft gesloten met HR-dienstverlener USG People. USG People heeft per 1 januari 2013 de online planningsdienst mijnrooster.nl en mijnrooster.be in gebruik genomen voor het voor de planning van receptionisten voor bedrijfsonderdeel Receptel.

pLAN8 heeft exclusief voor Receptel nieuwe selectiefilters ontwikkeld en toegevoegd aan mijnrooster.nl. Zo kan Receptel gebruik maken van de selectie “kwalificatie” om receptionisten te vinden die voldoen aan bepaalde eisen. Bijvoorbeeld op basis van woonafstand, aantal beschikbare uren of ervaring bij een bepaalde klant. Alle gebruikers van mijnrooster.nl konden voorheen al selecteren op bedrijfsonderdeel, functie en arbeidsverhouding.

Ook werd voor Receptel een geheel nieuwe huisstijl van mijnrooster.nl ontworpen, ontwikkeld en geïmplementeerd. Deze nieuwe versie biedt de gebruiker een geheel nieuw kleurenschema, vernieuwde dag- en weekoverzichten, en de mogelijkheid om rapporten direct naar het bedrijfssysteem te uploaden.

De nieuwe huisstijl van mijnrooster.nl zal in het tweede kwartaal van 2013 ook voor alle bestaande klanten beschikbaar zijn.

Over pLAN8 Consultancy & Development en Mijnrooster.nl
pLAN8 helpt bedrijven met het optimaliseren van planningsprocessen. Mijnrooster.nl werd in 2002 door pLAN8 ontwikkeld en is het eerste Nederlandse online personeelsplanningsysteem. Het systeem telt inmiddels meer dan 20.000 gebruikers in zeven landen. Naast de basis en uitgebreide versies is er een gratis versie beschikbaar op mijnrooster.nl.

Over USG People en Receptel
USG People werd in 1972 opgericht als Unique Uitzendburo en is uitgegroeid tot een van Nederlands grootste HR-dienstverleners. Zij is met gerenommeerde merken als Start People, Unique, Secretary Plus, Technicum en USG Professionals actief in tien Europese landen. Receptel is onderdeel van USG People en is gespecialiseerd in receptiedienstverlening.

Comments are closed.