rgnbg

Toppositie Google

Waar haalt een bedrijf tegenwoordig nou makkelijker klanten weg dan via een zoekmachine? Een toppositie in bijvoorbeeld Google levert uw site veel meer bezoekers op en zorgt dus aantoonbaar voor meer klanten. Door onze ruime ervaring weten wij van Robur Marketing precies hoe we u aan zo’n hoge positie in de zoekresultaten moeten helpen.

Door een hogere positie zult u meer klanten trekken en dus direct meer omzet draaien. Bij de reguliere of organische zoekresultaten kost het zelfs niks om een hoge positie te verkrijgen. Door zogeheten zoekmachine optimalisatie met gebruik van goede zoekwoorden in de teksten op uw website klimt u zienderogen in de resultaten.

Wij van Robur Marketing weten precies hoe me uw site zo aanpassen dat uw vindbaarheid nog groter wordt. De bezoekers die u door deze optimalisatie op uw site zult krijgen zijn niet alleen met meer maar ook nog eens relevanter. Doordat wij de zoekwoorden die bij u passen in de site verwerken komen precies de mensen die iets van u kunnen gebruiken op uw site. Het rendement van uw website verhoogd nu dus doordat meer klanten tot een aankoop over zullen gaan. Wij hebben vele zoekmachine optimalisatie of SEO (search engine optimization) specialisten in dienst die de beste teksten voor uw webpagina’s zullen schrijven. Deze specialisten zullen nooit zomaar wat doen maar eerst een uitgebreide analyse van de voor u relevante zoekwoorden maken. Uiteraard zorgen we ook voor een goed overleg en afstemming met wat voor uzelf belangrijk is. Ook zorgen we dat de technische structuur en content van uw website zo optimaal mogelijk naar Google maatstaven wordt ingericht. U zult versteld staan van hoeveel extra klanten u gaat trekken.

Wij van Robur Marketing zijn al ruim 15 jaar een betrouwbare partner als het om marketing via internet gaat. Omdat wij altijd een goed resultaat behalen en zeker zijn van onze zaak bieden wij u zelfs een No Cure No Pay dienst aan. Wij willen samenwerken met jonge en ambitieuze bedrijven die meer aandacht en klanten verdienen. Door de No Cure No Pay regeling betaald u pas voor onze service als u daadwerkelijk een toppositie op Google te pakken hebt. Voor meer vrijblijvende informatie of een gratis offerte kunt u snel contact met ons opnemen. We hopen snel zaken met u te kunnen doen!

www.roburmarketing.nl

Comments are closed.