rgnbg

Timmerbedrijf in de buurt van Almelo

Een vriend vertelde timmerbedrijf Almelo hem van de operatie. Aangesloten, heeft hij maakte contact met de timmerwerk op het Internet en vroeg als hij niet zou kunnen voor een paar maanden met hen werken. Vervolgens wordt timmerbedrijf Almelo de stage hem aangeboden. Dat hij zich binnen een korte tijd in werking in Tamworth vinden zou, geloofde hij niet zelf. Ook denken over Amerika vandaag anders dan ze een paar maanden geleden waren. “Voordat ik hier kwam, had ik timmerbedrijf Almelo geen goed beeld van Amerika. Binnen een paar weken dit veranderd volledig”, zegt hij.

Zelfs met betrekking tot het werk was hij verrast. Met zijn Amerikaanse collega’s, hij werkt momenteel aan een zogenaamde “hout frame”. Het timmerbedrijf Almelo huis is een houten gebinte, alle verbindingen die zijn gemaakt van hout is ook in het huis. Het interieur van het huis lijkt u romp van een schip. Neuland absoluut voor Dobler.

Hout huis foto: p. Daniels ‘Hout Frame’-constructie is heel gebruikelijk in de Verenigde Staten. Alle elementen van het huis zijn gemaakt van hout.

“Ik ben nog steeds onder de indruk van het ontwerp, die ik niet wist voor,” zegt de jonge meester van de timmerman. Het “hout frame” moet worden gebruikt om de laatste millimeter precies, wat is een echte uitdaging timmerbedrijf Almelo voor Daniels. “Voor deze reden alleen al, het waard is, te doen van een stage in de Verenigde Staten, sinds ik leren veel nieuwe”, zegt hij.

Amerikanen niet maar het is niet alleen het werk alleen, die gefascineerd hem in Amerika. Ook is de Amerikaanse mentaliteit niet zonder een spoor hem voorbij. “De bevolking en de cultuur zijn volledig anders dan hier in Duitsland. De timmerlieden zijn merken in hun werk”, zegt Dobler. De verschillen tussen Duitse precisie en Amerikaanse Machertum zijn duidelijk merkbaar. “Ik beschouw mijn werk als timmerlieden, zeer dat juist, maar hier ik geleerd om hardnekkig om alles te zien,” zegt hij.

Comments are closed.