rgnbg

Thuis genieten van uw infraroodsauna?

Wilt u een infraroodsauna kopen voor thuis? Een infraroodsauna heeft een korte opwarmtijd en een heilzame werking. Het voordeel van een infraroodsauna is dat hij relatief weinig plek in huis inneemt in vergelijking met een traditionele sauna. Daarnaast heeft hij minder tijd nodig om zich op te warmen, binnen ongeveer tien minuten is de infraroodsauna op temperatuur, waardoor het energieverbruik ook lager is. In een traditionele sauna wordt de lucht verwarmd en is er warmteafstraling vanaf de wanden. Bij een infraroodsauna wordt warmte opgewekt door stralers die zijn ingebouwd in de wanden.

De meeste gebruikers ervaren de warmte van een infrarood straler aangenamer. De warmte in een infraroodsauna is een stuk lager, de temperatuur ligt tussen de 40 en 60 graden. Bij een traditionele sauna ligt dit op 80 tot 100 graden. Daarnaast heeft een infraroodsauna ook medische voordelen. Hebt u last van een snotneus, keelpijn of griep? Een infraroodsauna is het ultieme middel om dit tot stilstand te brengen. Iemand die regelmatig in een sauna gaat, minstens één keer per week, is veel minder vatbaar voor voor verkoudheden en diverse griepvirussen. Het is zeker geen straf om één keer per week in een infraroodsauna te gaan.

Een infraroodsauna heeft een zeer goede invloed op uw lichaam. Uw bloedvaten worden verwijd en vernauwd, dit zorgt ervoor dat uw huid en lichaam worden getraind. Uw huidporiën worden geopend door de warme temperatuur van de sauna. De zweetklieren gaan werken, dit zorgt ervoor dat u veel vocht verliest. Uw lichaam wordt helemaal schoongespoeld door een infraroodsauna. Daarnaast is een infraroodsauna natuurlijk een ultieme ontspanning, waardoor u geestelijk helemaal tot rust kunt komen.

Comments are closed.