rgnbg

Tandarts in Krimpen

Onlangs ben ik verhuisd naar Krimpen aan den IJssel. Ik heb daar een nieuwe baan gevonden en iedere dag een uur heen en een uur terug naar huis rijden zag ik niet zitten. Als je gaat verhuizen naar een andere gemeente komt er veel meer op je af dan je vooraf verwacht. Althans, zo heb ik dat ervaren. Niet alleen moet je een geheel nieuwe omgeving leren kennen en ben je veelal op jezelf aangewezen doordat je nog -bijna- niemand kent, ook moet je veel administratieve zaken regelen. Zo moest ik mij inschrijven bij de gemeente om zo te bewijzen dat ik vanaf nu een echte Krimpenaar ben, dat is nogal anders dan de zuiderling die ik vroeger was en stiekem van binnen nog wel even zal blijven. Ook moet je op zoek naar andere praktijken dan je oude. Zo moest ik op zoek naar een nieuwe dokter en fysio, maar ook naar een nieuwe tandarts Krimpen aan den IJssel.

Veranderingen

Het zoeken naar een goede tandartsenpraktijk was iets wat ik enorm voor mij uitschoof, je hoeft er maar immers één keer in de zes maanden naartoe. Mijn gebit dwong mij om eerder te gaan toen een voortand afbrak en ik deze zo tussen mijn vingers kon houden. Op aanraden van een collega heb ik een afspraak gemaakt bij Tandzorg Capelle en hier ben ik snel en vakkundig geholpen. Ik heb mijn tandarts Krimpen aan den Lek gevonden! U ook?

 

Comments are closed.