rgnbg

Supersnelle en goedkope reparatie

Toen ik vorige maand mijn nieuwe iPhone 5 kreeg was ik ontzettend blij. Natuurlijk wilde ik dat ding overal mee naartoe meenemen. En op zaterdagavond nam ik hem ook mee naar de kroeg. Trots liet ik mijn nieuwe toestel zien aan mijn vrienden, maar na een paar biertjes werd ik zo onhandig dat ie uit mijn handen viel. Keihard op de stoep, en er zat direct een barst in het scherm! Ik kon wel huilen! Mijn nieuwe telefoon was kapot! Even een paar keer diep ademhalen en een goede nachtrust verder..

Gelukkig werd ie supersnel gerepareerd

De volgende ochtend Googlede ik op iPhone reparatie Tilburg. En er bleek een winkel te zitten midden in de stad waar ik mijn iPhone gemakkelijk kon laten repareren. Ik werd geholpen door vriendelijk personeel en hoefde maar een half uurtje te wachten. Kreeg zelfs een kopje koffie aangeboden. Ze garanderen dat de vervangde onderdelen minimaal voor 6 maanden goed blijven, ik kreeg zelfs een garantiebewijs mee naar huis. En de prijs viel me hartstikke mee. Zeker tegen de snelle service die ze leveren. Ik kon diezelfde middag weer met mijn nieuwe iPhone aan de gang. Benieuwd naar welke toestellen ze nog meer repareren? Bezoek dan eens de website van Smartphone Express.

Comments are closed.