rgnbg

Stukadoor in Enschede en omgeving

Sommige stukadoor in Enschede Nova Scotia start-ups maken van hun merk over de hele wereld veel als de provincie de varende vloot ooit deed . Ze zijn het produceren van een nieuwe generatie ondernemers de grenzen van de informatietechnologie.

ICT is een van de snelst groeiende bedrijfstakken in de provincie goed voor een steeds groter percentage van het BBP van Nova Scotia , en naast dergelijke reuzen als IBM , Xerox en CGI , en veel daarvan wordt gegenereerd door start-ups met namen als VELSOFT , GoInstant en Compilr .

Het succes van Nova Scotia startende IT-ondernemingen wordt ten zuiden van de grens bijgehouden . Twee jaar geleden GoInstant , een Halifax firma ontwikkeld door twee jonge Nova Scotians , bedacht een systeem waarmee mensen op verschillende computers om samen te werken op hetzelfde scherm . Het werd verkocht aan Salesforce.com voor meer dan $ 70 miljoen. Meer recent , Halifax – gebaseerde Compilr , een software- codering en ontwikkeling start-up , werd verkocht aan Lynda.com van CaliforniĆ« voor een gemelde $ 20.000.000 . In beide gevallen zullen de bedrijven hier blijven .

” Nova Scotia wordt steeds meer en meer aantrekkelijke plaats om een tech bedrijf te starten , ” zegt Robert Niven , voorzitter van CarbonCure Technologies Inc , een Halifax gevestigde bedrijf dat schone technologie oplossingen voor de betonindustrie ontwikkelt door het vastleggen van kooldioxide in het metselwerk producten tijdens het productieproces.

Comments are closed.