rgnbg

Sociale werkplaatsen bieden mogelijkheden

In deze tijden van economische crisis is het als Nederlander belangrijker dan ooit om aan de slag te blijven. Maar, zodra je je baan verliest is het voor velen moeilijk om snel weer aan de slag te gaan en zo een eigen inkomen te verdienen. Daarbij horen ook mensen die arbeidsongeschikt worden verklaard, wat inhoudt dat zij niet zouden kunnen werken. 

Arbeidsongeschiktheid bestaat niet (helemaal)

Zodra je arbeidsongeschikt raakt en/of wordt verklaard, om wat voor reden dan ook, is het lastig om je draai in de maatschappij te vinden. Er zijn maar weinig werkzaamheden die je kunt verrichten, zelfs met een verklaring van verminderde arbeidsgeschiktheid. 

Bij de sociale werkplaats Amsterdam wordt ook jou een kans geboden om te blijven werken en deel te blijven nemen aan de maatschappij! Je kunt gemakkelijk werkzaamheden verrichten die op jouw kunnen worden aangepast en maakt zo toch nog deel uit van een werkomgeving. Door iemand te helpen met een eigen onderneming houd je jezelf in de maatschappij, maar hoef je je uitkering niet kwijt te raken. Deze blijft je inkomen.

Bij sociale werkplaats Volendam wordt je dan weer de kans geboden jezelf weer in de maatschappij te plaatsen en je weer nuttig te voelen. Je went weer aan een ritme en vergroot daardoor je kansen om weer bij een ander bedrijf aan de slag te kunnen. 

Comments are closed.