rgnbg

Snel van uw Oldtimer af?

Veel eigenaren van Oldtimers willen maar wat graag van hun Oldtimer af is gebleken. Niet alleen autosloperijen & autohandelaren merken dit op, maar ook verzekeraars is gebleken in het nieuws afgelopen week…

Goedschiks.. of kwaadschiks?

Er zijn eigenaren van Oldtimers die een andere manier -dan reguliere verkoop- hanteren om van hun Oldtimer af te komen; er zijn vanaf januari nog nooit zoveel aangiftes van diefstal geweest van Oldtimers, of uitgebrande wagens aangetroffen, allemaal met de opzet om verzekeringsgeld ’te innen’. Men ontvangt dan beduidend meer dan de auto regulier te verkopen. Maar ja, of dit nu echt de methode is die u wenst te verkiezen?

Oude Diesel Mercedessen bijvoorbeeld, geïmporteerd uit Duitsland zijn grote milieuverontreinigers en verdwijnen dan nu ook lieverlee uit het straatbeeld nu men ineens weer wegenbelasting moet betalen.

Uw Oldtimer verkopen?

Zit u inmiddels met uw Oldtimer in uw maag en wilt u deze graag voor een aantrekkelijk bedrag verkopen? Wanneer u contact met onze autohandel opneemt via internet of telefonisch, zal een van onze medewerkers met u de autogegevens doornemen. Vervolgens zult u een bod ontvangen op uw auto. Bevalt ons bod, dan kunnen we dezelfde dag nog uw auto ophalen en ontvangt u de contante uitbetaling voor uw auto van onze chauffeur. Ook zult u daarbij een Vrijwaringsbewijs ontvangen, want wij zijn aangesloten bij o.a. de RDW.

Gratis uw auto opgehaald in diverse regio’s

Wij bieden onze klanten de gratis ‘sloopauto ophaaldienst’ aan. Dit houdt in dat wij u een bod uitbrengen voor uw auto, waarna wij met u de afspraak maken op dezelfde dag uw auto op te halen. Dit doen wij in de regio’s:

Amsterdam | Alkmaar | Zaandam | Haarlem | Hoofddorp | Leiden | Rotterdam

U betaalt ons dus niets voor het ophalen van uw Oldtimer. Onze chauffeur rijdt uw auto op de oplader en voert deze vervolgens af naar onze autohandel / autosloperij locatie nabij Haarlem. Hierop zullen wij direct uw auto afmelden bij de RDW. U bent dan niet langer de wettelijke eigenaar van uw aan ons verkochte auto.

Blijf niet zitten met uw auto, maar bel ons vandaag nog!

Direct contact? BEL 0657 18 27 92

Comments are closed.