rgnbg

Schildersbedrijf in Hengelo voor uw flat

BOSTON – Verschillende schildersbedrijf in Hengelo recente nederzettingen zorgen dat New England bedrijven uitvoeren van schilder-en renovatie van woningen werk zijn , overeenkomstig de eisen bedoeld om schildersbedrijf hengelo kinderen te beschermen tegen blootstelling aan lood – gebaseerde verf tijdens het schilderen en andere verbouwingswerkzaamheden . De nederzettingen bevatten ook financiële sancties die moeten worden betaald voor vermeende schendingen schildersbedrijf hengelo van EPA’s Renovatie , reparatie en schilderen ( RRP ) regel .

RRP Rule EPA’s is ontworpen schildersbedrijf hengelo om blootstelling aan lood – gebaseerde verf te voorkomen en / of loodhoudende verf gevaren , vooral voor kinderen en zuigelingen. De regel vereist individuen presteren renovaties tot schadevergoeding bij de meeste pre – 1978 woningen en kind-bezette schildersbedrijf hengelo faciliteiten goed worden opgeleid . Er zijn certificering en opleidingseisen voor individuele verbouwers en bedrijven uitvoeren van renovaties om ervoor te zorgen dat veilige werkmethoden worden gevolgd tijdens schildersbedrijf hengelo verbouwingen .

” Zijn Zuigelingen ‘ en schildersbedrijf hengelo het ontwikkelen van organen van kinderen bijzonder kwetsbaar voor de schadelijke effecten van blootstelling aan lood , die kunnen bestaan ​​uit levenslange effecten, zoals ontwikkelings- stoornissen, leerproblemen , verminderd gehoor , verminderd concentratievermogen ,schildersbedrijf hengelo hyperactiviteit en gedragsproblemen “, aldus Curt Spalding , regionale beheerder van New England kantoor EPA’s . ” Het gezond verstand en makkelijk te volgen veilige werkmethoden in de RRP regel zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat mensen het beschermen van hun kinderen uit ernstige , levenslange gevolgen voor de gezondheid van blootstelling schildersbedrijf hengelo aan lood . “

Comments are closed.