rgnbg

Sauna in je blokhut

Heb je een blokhut in de tuin? Ideaal en het geschikte moment om deze om te toveren tot sauna. Een buitensauna wordt namelijk steeds populairder, en dat is niet voor niets. De voordelen van een eigen sauna zijn namelijk groot. Je geniet niet alleen van de gezondheidsvoordelen van de sauna, maar ook in alle rust alleen of met je partner. Daarnaast heb je alle vrijheid om je buiten af te koelen.

Een buiten sauna creëert een wellness resort

Voor een buiten sauna hoef je niet perse een grote tuin te hebben. Een blokhut van 2,5 bij 2,5 meter is al groot genoeg om een sauna in te plaatsen. Heeft u wel een grote tuin en een grotere blokhut? Dan kun je naast de sauna ook andere onderdelen toevoegen. Wat dat je bijvoorbeeld van haakjes om je handdoek of badjas aan op te hangen? Een handig krukje of stoeltje om kleren overheen te gooien? Een douche, een omkleedruimte of zelfs een jacuzzi en fitnessapparaat. Voor je het weet heb je een compleet kuuroord in je tuin. Hoe lekker is dat.

Tips om op te letten voor een buiten sauna:

Als je een buiten sauna wil, let dan wel even op de volgende dingen:

Als je een sauna bestelt let dan even goed welke onderdelen je precies krijgt toegestuurd. Denk bijvoorbeeld aan hoofdsteunen, banken, planken, rugleuningen, lampen en een saunakachel. Zo kom je niet ineens voor verrassingen te staan. Isoleer daarnaast je blokhut goed. De wanden, dak, vloer en het glas van de ramen.

Wij wensen je alvast een fijne sessie in je privé buiten sauna!

Comments are closed.