rgnbg

Samenwerking tussen Youtube met Walt Disney studio

Als je kort geleden een Disney film wilde zien, moest je een Disney DVD huren of kopen. Sinds enige tijd hoef je dat niet meer per se te doen. Het is namelijk zo dat Youtube een overeenkomst heeft gesloten met Walt Disney. Een gebruiker van Youtube kan toegang krijgen tot honderden films van Walt Disney. Dit echter wel tegen betaling. De kosten bedragen tussen de € 1,99 en € 4,99. Je krijgt dan dertig dagen de tijd om Disney films te bekijken. Wanneer je de film gestart hebt, krijg je 48 uur de tijd om de film af te kijken. Je kunt deze film online kijken, op de computer, op je smartphone en in sommige landen via Google tv. Het is wel vereist dat je een account hebt bij Youtube.

Disney films gratis kijken

Naast deze deal hebben Youtube en Disney nog een deal gesloten. Disney gaat in de toekomst korte filmpjes produceren die alleen te zien zijn bij een speciaal hiervoor aangemaakt Youtube kanaal. Youtube heeft eveneens een contract lopen met Universal, Warner Brothers en Sony voor het online verhuren van films op Youtube. Je kunt op Youtube ook een beperkt aantal films bekijken zonder te betalen.

Ben jij op zoek naar een specifieke Disney dvd?

Helaas blijkt het soms knap lastig te zijn om jouw favoriete Disney dvd te kopen. Veel winkels verkopen alleen de populaire Disney films. Het is echter ook mogelijk om online Disney dvds te kopen. Bij de MegaMovieStore.com kun je verschillende Disney dvd’s online bestellen tegen scherpe prijzen.

Comments are closed.