rgnbg

Salto Toegangscontrole

Uw bedrijf is pas echt goed beveiligd met een toegangscontrolesysteem, want ook in het bedrijfspand bevinden zich ruimtes waar niet iedereen toegang tot mag hebben. Voor een betrouwbaar en makkelijk te beheren toegangscontrolesysteem bent u bij Salto Toegangscontrole aan het juiste adres.

Voor alle type organisaties

Salto Toegangscontrole is af te stemmen op de grootte van uw organisatie. Zo maken zowel kleine als grote bedrijven gebruik van de toegangscontrolesystemen van Salto. Salto Toegangscontrole is in te stellen volgens de omvang van uw organisatie. Zo kunt u makkelijk het aantal gebruikers of deuren toevoegen en wijzigen.

Verschillende toegangssystemen en uitvoeringen

Salto Systems biedt de keuze uit offline en online uitvoering van het toegangscontrolesysteem. Grote bedrijven met veel verkeer raden we aan te kiezen voor de online uitvoering. Vanuit hier kunt u makkelijk en snel wijzigingen doorvoeren met betrekking tot gebruikers en toegangsrechten. Kleinere bedrijven kunnen uitstekend uit de voeten met de offline uitvoering.

Salto Toegangscontrole biedt verschillende elementen die samen een perfect toegangssysteem creƫren. Denk hierbij aan deurbeslag, cilinders, wandlezers, identificatie, lockers en kluisjes, en software. Een basis toegangscontrolesysteem bestaat uit:

  • Salto Beheer en Management software
  • Salto Wandlezers
  • Salto Identificatie
  • Salto Cilinders

Salto Pro Access Software

Naast het brede aanbod producten en uitvoermogelijkheden, onderscheidt Salto Toegangscontrole zich met de directe doorvoering van toegangsinformatie. Met het Salto Pro Access Software pakket kunt u het complete toegangssysteem beheren. Alle wijzigingen die u via Salto Pro Access Software doorgeeft worden binnen enkele seconden op de desbetreffende ID-dragers geschreven. Wijzigingen worden dus direct doorgevoerd.

Comments are closed.