rgnbg

Relatietherapie in Amsterdam?

Bent u op zoek naar een ervaren therapeut die u kan helpen bij het herstellen of verstevigen van uw relatie? Dan bent u op zoek naar Good Spirit, uw adres voor relatietherapie Amsterdam!

Spiegelmethode

Tijdens de relatietherapie, standaard met twee relatietherapeuten (man en vrouw), wordt gewerkt aan de hand van de Spiegelmethode. Het accent ligt hierbij op het gebied tussen de partners. Hierbij zijn de partners getuige van het uitwisselen van indrukken, gedachten en gevoelens tussen een mannelijke en vrouwelijke therapeut, door middel van ‘Spiegelen’. Behalve dat te zien is hoe anderen jouw niet-uitgesproken communicatie ervaren en hoe miscommunicatie hierdoor kan ontstaan. Uit onderzoek is gebleken dat de hersenen van mannen en vrouwen verschillend werken en dingen ervaren en het is goed om hier tijdens een aantal sessies bij stil te staan.

Het gaat tijdens de relatietherapie niet om goed en fout, of dader en slachtoffer, maar om actie en re-actie. Leer hoe dát tussen jullie werkt, waarbij de nadruk ligt op de communicatie in de relatie, zowel verbaal als non-verbaal. Wanneer je de ander écht leert kennen, is het makkelijk om van iemand te houden. Dat wil u toch ook?

Good Spirit, uw adres voor relatietherapie. Ook voor relatietherapie Amersfoort!

 

 

Comments are closed.