rgnbg

Promotie voor het bedrijf

Afgelopen maand hebben wij voor onze onderneming een enorme promotie gedaan in de stad. Wij hebben drinken uitgedeeld middenin de stad, en hebben hiervoor enorm veel koffiebekers laten bedrukken. Koffiebekers bedrukken kun je gemakkelijk laten doen bij een specialist in koffiebekers, die wij overigens gemakkelijk en snel gevonden hebben via het internet. Wij wilden door middel van deze promotie actie naamsbekendheid creëren in de omgeving van het bedrijf.

Mensen houden van promotie acties, en ook onze promotieactie is natuurlijk met een lach begroet. Wij hadden als onderneming een warme dag uitgekozen, waardoor mensen al gauw even bij onze kraam stopte op wat drinken te pakken. Al gauw raak je met deze mensen aan de praat, en dan beginnen wij natuurlijk te vertellen over ons bedrijf. Bovendien was de promotie actie enorm gelukt, gezien het feit dat wij op deze dag enorm veel telefoonnummers en e-mailadressen hebben uitgewisseld met (potentiële) klanten.

Ben jij ook op zoek naar een specialist die voor jou kartonnen koffiebekers kan bedrukken, en hierop jouw logo, huisstijl of naam in kan verwerken? En ben je benieuwd wat hier de kosten van zijn en wil je gemakkelijk vanuit je luie stoel kunnen bestellen? Bekijk dan snel de website van de specialist!

Comments are closed.