rgnbg

Praktijk ervaring is belangrijk

Als net afgestuurde HBO student wil je natuurlijk zo snel mogelijk een baan vinden. Jarenlang heb jij gestudeerd, en nu je eindelijk afgestudeerd bent als finance professional wil je natuurlijk graag zo snel mogelijk als in praktijk brengen. Echter komt het wel eens voor dat je als net afgestudeerde student niet gelijk ergens aan het werk kunt. Hierdoor komen deze jongeren vaak een geruime tijd thuis te zitten, waardoor zij snel hun geleerde werkzaamheden vergeten, doordat zij hier niet meer dagelijks mee bezig zijn. Brooklyn Finance kan hierbij de helpende hand bieden, want zij hebben vacatures open staan voor deze groep mensen.

Direct in praktijk brengen

Het is voor een net afgestudeerde student zeer belangrijk dat hij direct zijn werkzaamheden in praktijk kan brengen. In deze periode leert de persoon namelijk het meest, en kan hij zich gaan specialiseren op zijn vak. Echter komt het te vaak voor dat deze jongeren geen werk kunnen vinden, waardoor zij niet bezig zijn met hun geleerde vak. Hierdoor komt de motivatie van de afgestudeerde student te vervallen, en kan hij zich niet verbeteren in praktijk. Het is dus zaak om deze mensen zo snel mogelijk aan het werk te zetten, zodat zij de potentie hebben om toppers te worden op hun vakgebied.

Ben jij net afgestudeerd als finance professional en wil jij graag als assistent controller aan de slag? Reageer dan snel op de vacature assistent controller van Brooklyn Finance!

 

Comments are closed.