rgnbg

Populairste plaatsen in Spanje

Gedurende de warme zomermaanden is  Spanje de populairste vakantiebestemming.  Veel Nederlands trekken Lastminute naar  Spanje omdat het een land is dat zoveel meer heeft dan alleen de warm temperatuur.  Er zijn tal van steden waar je de mogelijkheid hebt om een stedentrip  te doen. Het is een land dat rijk is aan interessante cultuur en geschiedenis.  Buiten de bekendste steden zoals Barcelona ,Madrid en Valencia bezit Spanje over nog tal val steden die de moeite waard zijn om te bezoeken.

De meest populaire Spaanse stad is niet Barcelona of Madrid maar Malaga.  Deze stad heeft alles te bieden, het heeft een prachtig strand waar je de ganse dag kan  uitrusten en van de zon genieten.  Mensen die interesse hebben in geschieden of cultuur kunnen hier ook terecht. voor diegene die ook graag eens gaan shoppen zit je in Malaga goed.

Cordoba  kan je terugvinden in het zuiden van Spanje en  is een stad waar liefhebbers van geschiedenis minstens één keer in hun leven geweest moeten zijn. Het heeft een zeer rijke geschiedenis dat gaat over de Romeinse-, Byzantijnse en Katholieke tijd.  Ook zijn er nog tal van bezienswaardigheden  over gebleven die je een goed beeld geven over hoe de gebouwen er in de verschillende tijden uitzagen. Voor diegene die geïnteresseerd zijn in geschiedenis  boek dan snel lastminute Spanje!

De derde en laatste  stad is Barcelona, deze stad kan onmogelijk niet terug te vinden zijn in een lijst van populairste plaatsen in Spanje.  De kans dat je deze stad al eens bezocht hebt zit er groot in want deze stad is een van de meeste populairste steden in Spanje. Het is een stad war voor iedereen wel iets te bieden heeft.  Het is de perfecte stad voor mensen die willen shoppen, geïnteresseerd zijn in voetbal,  cultuur of kunst.  De 2 plaatsen die je zeker niet mag vergeten te bezoeken zijn Camp Nou en Gaudi’s bouwwerken.

 

Comments are closed.