rgnbg

Parketonderhoud bij Maerssens Vloerenhuys

Bent u van plan een nieuwe parketvloer voor uw woning te kopen? Een zeer verstandige keuze! Niet alleen is parket prachtig om naar te kijken, het is ook een vloersoort die lange tijd mee gaat en daardoor een echte investering voor de toekomst! Om dit parket écht een lange tijd mee te laten gaan, is het verstandig om deze goed te onderhouden en zo de kwaliteit hoog te houden en de levensduur daadwerkelijk te verlengen. Onderhoudswerkzaamheden waar aan valt te denken zijn onder meer schuren, lakken en het schoonhouden van de vloer. Hierbij is het verstandig om de hulp in te roepen van echte professionalsop het gebied van parketvloeren, maak daarom kennis met Maerssens Vloerenhuys.

Een moeilijke beslissing

De aanschaf van een parketvloer kan een lastig proces zijn, er is zoveel om rekening mee te houden! Zo dient u rekening te houden met de kleuren van uw interieur, de structuur en welk type parketvloer bij u, uw inrichting en uw woning past. De kleur van het parket is bepalend voor de sfeer die in uw kamer wil brengen en is daardoor een belangrijk element in het beslissingsproces.

Het onderhoud

Ook vereist de vloer enig onderhoud om deze mooi te houden. Het onderhoud begint al met het goed schoonhouden van de vloer, deze kan op den duur al beschadigd raken door zand of ander vuil dat de vloer raakt. Door de vloer goed schoon te houden, gaat deze al langer mee. Ook is het verstandig om het parket te laten schuren door een professional om de vloer echt levenslang te kunnen houden!

Comments are closed.