rgnbg

Parket weer als nieuw door Maerssens Vloerenhuys

U bent jaren geleden verhuisd en hebt het huis ingericht precies naar uw smaak. Alles is op elkaar afgestemd en u zou het liefst niets willen veranderen. Helaas is uw parket niet meer wat het was. U ziet dat de lak aan het slijten is en dat er zich andere schade begint te vertonen. U was ontzettend blij met het kopen van dit parket, dus u koopt het liefst geen nieuw. Dit is ook helemaal niet nodig. U kunt uw parket laten onderhouden voor het bedrijf Maerssens Vloerenhuys.

Waarom bij het bedrijf Maerssens Vloerenhuys?

Bij Maerssens Vloerenhuys vindt u alles wat u nodig heeft als het om vloeren gaat. U kunt hier terecht voor een nieuw vloer, voor het onderhouden van uw vloer of voor advies. U zult merken dat de medewerkers u heel graag willen helpen en uw wensen graag verwezenlijken. Dit komt door de passie voor hun werk. Dit familiebedrijf heeft daarom ook een zeer traditionele en ambachtelijke manier van werken. Daarnaast zijn ze opgeleid en geschoold. De ervaring, kennis en passie zorgen ervoor dat u een prachtige vloer zal hebben, of deze nou nieuw of opgeknapt is.

Laten onderhouden

Wilt u uw eigen vloer laten onderhouden? Laat uw parket dan schuren en lakken bij Maerssens Vloerenhuys. Ga naar de website voor meer informatie en de contactgegevens.

Comments are closed.