rgnbg

Packstore in Ede doet meer dan verpakken

Packstore is een bedrijf wat gespecialiseerd is in co-packing, logistiek en fulfilment. Packstore heeft een magazijn wat zeer modern is ingericht. De gemotiveerde werkers zullen samen met u een slim pakket kiezen qua logistieke diensten. Alles vindt u onder één dak bij Packstore. Het gaat vooral om inpak-, ompak- en verpakwerkzaamheden van uw producten die bij Packstore in Ede opgeslagen kunnen worden. Dit bedrijf is echter meer. Het is ook een sociale werkplaats die zich houdt aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wat is dit?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt uitgelegd aan de hand van de drie P’s. Deze staan voor profit, people en planet. Vertaald en uitgelegd in het Nederlands betekent dit dat het bedrijf gericht is op winst maar hierbij rekening houdt met mens en milieu. De mensen in dit verhaal zijn de klanten en de medewerkers. Dit brengt ons naar het onderwerp sociale werkplaats. Packstore is een sociale werkplaats. Mensen die een tijd buiten de arbeidsmarkt zijn geweest kunnen hier terecht om zich weer te kunnen ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en daardoor in de maatschappij.

Informatie

Wilt u meer informatie over het bedrijf of over de werkwijze van de sociale werkplaats vlakbij Almere? Ga dan naar de website. Voor extra informatie kunt u gebruik maken van de contact gegevens.

Comments are closed.