rgnbg

Op welke manieren kan ik van mijn sloop auto af komen?

 Als je een auto die klaar is voor de sloop in je bezit hebt kun je daar van af komen door contact op te nemen met een sloperij voor auto’s. Als je met hen contact op hebt genomen dan kun je afspraken maken over het ophalen van de auto en in veel gevallen kun je ook nog een bedrag voor de af te voeren auto vragen. Dit omdat de sloperij nog werkende onderdelen door de sloperij verkocht worden en zo dus opnieuw gebruikt kunnen worden.

Je kunt de auto ook op Marktplaats of Autoscout24 of sites in die richting te koop aan bieden. Er zijn altijd wel mensen gek genoeg die de onderdelen kunnen gebruiken of de auto helemaal opnieuw willen opbouwen. Ook op dit soort internet sites kun je dus nog van de auto die rijp is voor de sloop afkomen. Je kunt ook heel ouderwets een blaadje in het raam van de auto hangen of in de supermarkt een briefje op het bord hangen.


De factoren die het bedrag dat je voor de auto krijgt beïnvloeden

Het bedrag dat je ontvangt van de auto sloper is beïnvloedbaar door een aantal zaken. Het merk en het bouwjaar van de auto zijn natuurlijk van belang, maar ook de schade die aan het voertuig is ontstaan is van belang om de prijs te bepalen. Een auto met alleen onherstelbare schade aan de achterkant is natuurlijk meer waard omdat de motor waarschijnlijk nog goed functioneert.

Van der Ven Autorecycling B.V.: 0165-559230

Comments are closed.