rgnbg

Oozoo horloge, of toch een andere watch?

Een Oozoo, of toch een ander betaalbaar horloge? Met die vraag begon mijn zoektocht naar een nieuw horloge. Om nou te zeggen dat ik een echte horloge gek ben, is misschien wat veel gezegd. Feit is wel dat ik inmiddels al een aantal horlogeboxen vol heb met horloges, waaronder ook een aantal Oozoo horloges. Wetende dat de prijs kwaliteit van een Oozoo horloge uitstekend is, had ik in eerste instantie zoiets van laat ik maar meteen een nieuw Oozoo horloge kopen, toen ik zin had om mezelf te verwennen. Toen bedacht ik me dat ik eigenlijk al een tijdje geen echte vergelijk had gemaakt met andere merken.

Oozoo horloges online vergelijken

En zo ben ik op een rustig avondje online horloges gaan vergelijken. Ik pak me altijd lekker te tijd om dit te doen, ook omdat het de laatste jaren een genot is om de professionele webshops te bezoeken met online horloge aanbod. Dat was een jaar 5 wel anders. Toen moest je als het ware door de sites heen ploegen om te vinden wat je wil. Tegenwoordig hebben de meeste webshops handige, effectieve navigatie en filtermenu’s, waarmee je op prijs, kleur, merk en andere specificaties die je belangrijk vindt, kunt selecteren. Online een horloge zoeken is tegenwoordig daarom voor mij een feest!

Alles afgewogen maar het werd toch een Oozoo

Tijdens mijn ‘vergelijkend warenonderzoek’, waarbij ik als richtlijn had om een horloge te vinden tot maximaal € 50,-, kwam ik merken tegen als Lorus, Casio en Ikki. Er zaten best mooie horloges tussen, maar eerlijk is eerlijk de Oozoo horloges springen er qua design toch het beste uit. Gewoon meer mijn smaak. Aan het einde van de avond heb ik dan de knoop doorgehakt en een schitterend Oozoo horloge online gekocht. Helemaal blij was ik met mijn nieuwe aankoop!

Comments are closed.