rgnbg

Ontwikkelingen binnen de valutamarkt

Zakenbanken die valutatransacties uitvoeren varen wel bij de hoge de huidige volatiliteit van diverse munten. Niet zozeer de koersen, maar de koersbewegingen zorgen voor extra inkomsten bij de zakenbanken.

De belangrijkste vraag die veel beleggers bezighoudt is hoe lang het onrustig blijft op de valutamarkt. Het is de vraag hoelang de crisis op de Krim blijft duren en wat de gevolgen gaan zijn. Met de bekende Amerikaanse dollar gaat het wel al iets beter. Europa ligt nog wel wat lager.

Bekijk online actuele valuta’s

De rente in de eurozone is namelijk al forst verlaagd, maar verder dalen zou niet goed zijn. In dat geval wordt de euro minder aantrekkelijk ten opzichte van de dollar. De euro schommelt op dit moment rond de 1,35. Een koers van 1,20 is volgens analisten op termijn beter. Ook door de begrotingstekorten van veel landen in Europa kan de moment verder onder druk komen te staan. Gelukkig gaat het met veel landen ondertussen wel iets beter, maar een nieuwe crisis ligt altijd op de loer. Als je wilt weten wat een valuta op dit moment doet kun je online valuta omrekenen. Dit is mogelijk bij veel banken en bij diverse websites zoals Valutawijzer.nl. Meer informatie kunt u vinden op de website.

Comments are closed.