rgnbg

Onderhoud van uw vloer

Samen met mijn vrouw heb ik besloten om contact op te nemen met houten vloer schuren Groningen. De vloer in ons huis is sterk aan het verouderen en hier en daar begint het gewoonweg niet meer fijn te voelen in het huis met blote voeten. Dit terwijl mijn vrouw altijd graag op haar blote voeten loopt, en dit op deze manier haast niet meer kan. Het is dus zaak om de vloer weer in topconditie te brengen, en hiervoor nemen wij dus contact op met de specialist.

Gratis inspectie en onderhoud

Allereerst kwam de specialist bij ons de vloer inspecteren. Dit is geheel gratis en hier waren wij dan ook zeer over te spreken. De specialist inspecteert de gehele vloer en ziet waar de problemen liggen. Vervolgens hebben wij een afspraak met de specialist gemaakt, en hebben wij alle meubels in ons huis verplaatst naar de achtertuin diezelfde week. Op deze manier kon de specialist rustig de vloer op een correcte wijze schuren, zonder dat er obstakels waren. Bovendien is de onderhoud naderhand ook geheel gratis.

Wil ook jij jouw houten vloer schuren, of hebben jullie een parketvloer in uw huis? Neem dan eens een kijkje op de website van parket schuren Groningen! Wij kunnen weer normaal door ons huis lopen door deze specialist!

Comments are closed.