rgnbg

Ogen zijn minder goed

Samen met mijn vader hebben wij afgelopen jaar samen een leuke horloge gekocht, speciaal voor zijn verjaardag. Mijn vader heeft eigenlijk alles wat hij wilt, maar mijn vader wilt ook graag met de tijd mee. Zo hebben wij iets voor hem gekocht waar hij echt iets aan heeft, maar wat ook echt iets vernieuwend is in zijn leven. Wij hebben om deze reden bedacht om hem een sprekend horloge cadeau te doen, waardoor hij altijd weet hoe laat het is.

Mijn vader gaat steeds minder goed zien. Hij heeft steeds vaker last van zijn ogen, en bijvoorbeeld de klok aflezen kan hij niet meer zonder bril. Toch zijn de ogen van mijn vader nog altijd zeer goed, maar toch merk je aan hem dat kleinere dingen moeilijker zijn om waar te nemen. Zo heeft hij dus steeds meer moeite met de kleine wijzertjes van zijn horloge, en om deze reden wouden mijn vader en ik iets bedenken waardoor hij wel een horloge kan dragen die niet ontzettend groot is, maar wel eentje waarbij je altijd weet hoe laat het is.

Wil ook jij een sprekend horloge, of wil jij bijvoorbeeld een sprekende klok aanschaffen? Bekijk dan snel de website van de specialist!

Comments are closed.