rgnbg

Nieuwe Samsung. een musthave!

Samsung blijft maar nieuwe en te gekke telefoons op de markt brengen! Heeft u al kennis gemaakt met de Samsung Galaxy S5 Prime? Nee? Dat is ook niet zo gek, deze wordt volgende maand verwacht! Wel kunt u uzelf nu al op de lijst met kopers zetten en er zijn alleen maar voordelen aan deze nieuwe telefoon die u echt moet hebben, zeker in combinatie met een abonnement Vodafone!

Nog groter beeldscherm

Onlangs werd de Samsung Galaxy S5 gelanceerd en deze heeft al een scherm dat diagonaal gemeten maar liefst 5,1 inch is! De nog uit te brengen Prime heeft een scherm van een ongelooflijke 5,2 inch! Dit scherm wordt ondersteund door een resolutie van 2560 x 144o pixels waardoor u altijd verzekerd bent van de scherpste kleuren en beste beeldkwaliteit.

Nog meer snelheid

De Samsung Galaxy S5 Prime krijgt ook een extra snelle Exynos 5430-processor, welke 8 cores heeft en door Samsung zelf is ontwikkeld. Vier van deze cores draaien op 2,1 Ghz, waar de overige 4 cores op een zeer respectabele 1.5 Ghz hun werk doen. De krachtige Samsung processor wordt bijgestaan door een ARM Mali GPU die op 600 Mhz draait. Deze chip moet garant staan voor een vloeiende aansturing van het forse beeldscherm waarmee de Galaxy Prime is uitgerust en waardoor u altijd de beste beeldkwaliteit heeft tijdens het gebruik.

Samsung S5 Prime vs. LG G3 killer?
Met de Galaxy S5 Prime wil Samsung concurrent LG de loef af snijden. Al enige tijd doen zich geruchten over de LG G3: een 5,5 inch smartphone met eveneens een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Dit nieuwe paradepaardje van LG wordt waarschijnlijk uitgerust met een quad-core Snapdragen 801 processor. Qua prestaties lijkt Samung met de Galaxy S5 Prime dus een voorsprong te pakken op de LG G3 en wordt hierdoor de telefoon die u deze zomer niet mag missen! U kunt niet anders dan deze Samsung Galaxy S5 Prime kopen!

Comments are closed.