rgnbg

Na je workout ontspannen bij Fitness bij Hoen

Je kent het wel, je hebt intensief gesport en alles doet zeer. Of het nou direct na het sporten is of pas de volgende dag, het liefste zou u even helemaal wegdromen in de sauna of genieten van een heerlijke massage. Bij Fitness bij Hoen kunt u naast sporten ook terecht voor een stukje spa en wellness.

De verschillende faciliteiten

Als u op zoek bent naar de ontspannen sfeer, kunt u heerlijk genieten in de Finse sauna’s, het Turks stoombad of de whirlpool. En wist u dat de infrarood sauna heerlijk is voor uw pijnlijke spieren? Als u last heeft van uw rug of nek dan is dit echt de plek om even helemaal bij te komen en uw spieren te laten verwarmen.

Waarom kiezen voor de spa en wellness van Fitness bij Hoen

Allereerst maakt het niet uit wie u bent en hoe oud u bent. Alle leden worden op een gelijkwaardige manier behandeld en u kunt zich dan ook volledig ontspannen tijdens een van de heerlijke massages of andere behandelingen. Daarnaast beschikken ze over ontzettend veel faciliteiten en bieden ze voordelige arrangementen aan.  U heeft dus heel veel keus voor een kleine prijs! Voor meer informatie neemt u een kijkje op de website. Wilt u direct naar de website? Klik dan op de volgende link: wellness Limburg.

Comments are closed.