rgnbg

Mogelijkheden op de partyboot

Beleef nu op een van onze luxe partyboten de mooiste momenten in het water. U vaart met ons over veel verschillende wateren langs historische steden en pittoreske dorpjes. Maar niet alleen voor dagtochten moet u bij Partyboot Deventer zijn. Ook als u uw trouwerij of uw vergadering op een unieke locatie op het water wilt, zijn wij het juiste adres voor u. In juli en augustus varen de boten van Rederij Celjo praktisch dagelijks over de verschillende wateren. Met onze verschillende arrangementen heeft u een diverse keus wat u kunt gaan doen op onze partyboot. Deze arrangementen zijn niet alleen voor dag, maar ook voor nacht. Zo bieden wij een moonlight cruise waarbij een avond kunt genieten van drankjes en een koud/warm buffet.

Heerlijk ‘zonsondergang’ arrangement

Samen met een paar van mijn vriendinnen zijn we laatst met het zonsondergang arrangement mee geweest. Het was een heerlijke middag en avond, niet alleen hebben ze er heel vriendelijk personeel ook is de boot super mooi, kom je langs de mooiste plekjes en smaakte het eten voortreffelijk.

Voor alle tarieven, het actuele vaarschema, onze arrangementen alle andere informatie over Rederij Celjo kunt u altijd terecht op onze website. Ook kunt u telefonisch- of mailcontact opnemen met een van onze medewerkers. Deze zal u vriendelijk verder helpen.

Comments are closed.