rgnbg

Microsilk in de Jacuzzi, geeft uw lichaam een zuurstofbehandeling

Microsilk is een nieuwe, unieke zuurstofbehandeling die ervoor zorgt dat een vermoeide en verouderde huid weer haar verjongde uitstraling terugkrijgt. Door het lichaam te bedekken in een deken van zuurstofrijke microbubbels voelt uw huid weer als nieuw. De microbubbels reinigen tot diep in de pori├źn en ontdoet de huid van alle onzuiverheden.

Met een behandeling van een MicroSilk geef je je hele lichaam een trendy zuurstof behandeling. Het is vocht inbrengend en hydraterend tegelijkertijd. Uw huid voelt zijdezacht en het vermindert fijne lijntjes en rimpels. Microbubbeltjes in het bubbelbad bedekken letterlijk je lichaam in een rustgevende, bruisende wolk van zuurstof. Een verhoogd zuurstofgehalte kan leiden tot een betere circulatie en cellulaire ademhaling, die op zijn beurt de huid laten gloeien en stralen door de snelle huidcel regeneratie.

De werking van Microsilk is gebaseerd op het gebruik van microbubbels. Deze minuscule bubbels zijn zo klein dat ze meteen worden opgenomen door de huid. De Microsilk zuurstoftherapie in een Jacuzzi produceert miljarden kleine bubbels die zorgen voor onvoorstelbare resultaten. Het water in de Jacuzzi met Microsilk bevat ruim 70% meer zuurstof dan normaal water.

Voor mensen met eczeem of psoriasis biedt de Microsilk technologie een aangename uitkomst. Dankzij de actieve vochtinbrengende werking van de microbubbels verminderen de klachten enorm.

Comments are closed.