rgnbg

Magazijn laten inrichten

Omdat ons bedrijf de laatste tijd erg goed loopt, en ons magazijn steeds kleiner lijkt te worden hadden we echt meer ruimte nodig. We gingen op zoek naar een plek waar wij onze goederen op konden slaan. Een plek die zal dienen als magazijn voor ons bedrijf.

Hiervoor wilden wij wel een goede magazijn inrichting. Er mogen heel wat magazijnstellingen in de hal komen, hier kunnen wij onze producten geordend opslaan zodat het geen chaos zal worden. Ook is het fijn als er pallet stellingen zijn, we hebben nogal grote producten die geleverd worden met een pallet. Het is dus gemakkelijk als dit in ons magazijn kan.

Misschien zal het magazijn in het begin wat leeg zijn, maar we groeien zo hard dat ik niet wilde dat we binnen een jaar weer een nieuw, groter magazijn moesten gaan zoeken. Voor onze magazijninrichting kwamen wij terecht bij DPV montage. Zij hebben ons magazijn volledig naar onze wensen ingedeeld. Het magazijn word op dit moment helemaal ingericht met de spullen die wij nog hadden staan in het oude magazijn.

Dit magazijn word volledig leeggehaald, misschien, in de toekomst, dat wij daar nog gebruik van kunnen maken maar op dit moment willen wij vooral gebruik maken van het netjes ingedeelde magazijn.

Comments are closed.