rgnbg

Maatschappelijk verantwoord inpakken

Packstore is, naast uw specialist op het gebied van inpakken en logistiek, ook een bedrijf met hart voor de maatschappij. Zij werken volgens een methode die goed binnen uw budget past, maar zijn daarnaast ook maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen. Mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt staan centraal, maar er is zeker geen  sprake van een sociale werkplaats Hengelo.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel. Bij Packstore werken mensen die om wat voor reden dan ook een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. In samenwerking met de diverse uitkeringsinstanties om geschikte werknemers bij Packstore aan het werk te zetten. Zoals gezegd is Packstore geen sociale werkplaats, maar zij staan wel degelijk open open om ook deze mensen te verwelkomen.

Echt maatwerk leveren is erg van belang bij Packstore, dat ziet u onder meer terug bij handmatig inpakken. Bij deze vorm van inpakken staan de eisen van de klant voorop en worden deze ingewilligd. Packstore biedt verder de volgende diensten aan:

  • Inpakken en ompakken van goederen (zoals bijv. in doosjes, zakjes of omdozen)
  • Montage van halffabricaten naar het uiteindelijke eindproduct
  • Stickeren van producten
  • Inpakken van mailings
  • Opzetten en afvullen van displays

Wil u graag meer informatie over Packstore? Zie hun website voor meer informatie over alle diensten en de maatschappelijk verantwoorde werkwijze.

Comments are closed.