rgnbg

Maak uw keuken helemaal af met de stijlvolle Slow juicer!

Heeft u al gehoord van de Slow juicer? Dit stijlvolle apparaat is niet alleen een eye-catcher voor uw keuken, het is ook nog eens een geweldig apparaat om uw groenten en fruit te vermalen tot soepjes en sapjes! Het is veel meer dan een sapcentrifuge alleen.

Smoothies maken was nog nooit zo eenvoudig

Of u nou wel of geen verstand heeft van sapcentrifuges, de Slow juicer maakt het voor iedereen eenvoudig om sapjes te maken! Het apparaat heeft een zelfreinigend systeem waardoor u niet meer uren bezig bent met het verwijderen van pitjes en pulp. Daarnaast wordt het u extra gemakkelijk gemaakt met de recepten die u vindt op de website!

Een speciale prijs

U kunt de Slow juicer al voor €229,- online bestellen! Normaal kost de Slow juicer €320,-. U heeft dus een besparing van maarliefst €90,-! Voor dit bedrag krijgt u een energievriendelijk, geluidloos appaaraat wat prachtig zal staan in uw keuken. Hij is verkrijgbaar in het zwart, zilver, rood of tankleurig. Voor elke keuken is er dus wel een passende Slow juicer!

Bestel hem nu en pluk er morgen de vruchten van!

Indien u de Slow juicer vandaag nog voor 16.00 uur bestelt, dan heeft u hem morgen al in huis! Dit geldt zowel voor Nederland als voor België. Heeft u aankomende week een feestje? Dit is uw kans om uw gasten heerlijke sapjes, smoothies en ijsjes voor te schotelen! Bekijk de website voor meer informatie en bestel hem vandaag nog!

Comments are closed.