rgnbg

LP; terug van weggeweest!

Ook jonge muziekkenners kiezen steeds vaker voor een vinyl lp in plaats van een cd of zelfs een digitale download om hun muziekbibliotheek uit te breiden. Het geluid van een lp is zoveel mooier en de handelingen voorafgaand aan het spelen van de lp zijn een genot op zich. Toch weten niet veel mensen waar zij een lp kunnen kopen en zo nieuwe muziek te leren kennen. Zij stellen zichzelf of anderen de vraag: “waar vinyl platen kopen? Waar doe je dat nou?” Voor de mensen die in de moderne tijd willen genieten van een ouderwetse manier om muziek te luisteren is er een webshop waar zowel nieuwe als gebruikte lp-platen worden aangeboden voor een goede prijs. Online bestellen, zo bij je aan de deur gebracht en daarna ben je klaar voor een nieuwe luisterervaring.

Een echte comeback?

Muziekkenners zullen zeggen dat de lp nooit echt is weggeweest, maar het grote publiek vol liefhebbers kan daar anders over denken. De cassettespeler kwam in opkomst, daarna de cd en vandaag de dag groeit het aantal verkopen via downloads. Muziek downloaden zorgt voor een killere luisterervaring, er is geen hoesje dat opengemaakt hoeft te worden en geen naald die op de plaat gezet wordt. Mensen beginnen heimwee te krijgen naar de ‘goede oude tijd’ en muziek wordt weer meer op lp verkocht. Ideaal voor echte kenners en liefhebbers!

Wilt u meer informatie over de vinyl webshop Nederland en uw luisterervaringen optimaliseren? Neem vooral een kijkje in de webshop en de voorpret kan beginnen!

Comments are closed.