rgnbg

Lange avond tafelen? Kies voor all you can eat

Heerlijk om samen met je partner, familie en vrienden een avond heerlijk te tafelen. Gezellig met muziek, lekker eten en natuurlijk elkaars gezelschap. Vaak worden dit soort etentjes thuis georganiseerd, maar dit kan ook goedkoop buiten de deur! Ā Bijvoorbeeld als je gaat eten bij een all you can eat. Een restaurant Zaandam voert dit concept ook uit!

De voordelen van all you can eat

Voor een vast bedrag per persoon kan je de hele avond onbeperkt, vaak kleine gerechten bestellen. Doordat er tussen ieder gerecht een kleine pauze zit duurt de avond vaak een stuk langer. Voor een vrij kleine prijs, vaak tussen de 20 en 30 euro, zit je dus een lange avond samen met je familie en vrienden aan tafel. Dat is pas echt genieten!

Eten in Zaandam

Vaak zijn all you can eat concepten gericht op kleine gerecht zoals sushi of tapas. In restaurant Proeverij de Koekfabriek worden ook andere gerechten geserveerd in bijvoorbeeld een Mexicaans of Spaans thema. Een gevarieerde avond die vaak wordt ondersteund met live muziek en een hooop gezelligheid.

Meer weten over dit concept?

Samen lekker tafelen en genieten van een lange vrije avond? Bezoek de website en kom meer te weten over All you can eat Zaandam.

Comments are closed.