rgnbg

Kies voor acupunctuur Zutphen

Als je last hebt van een burn-out, chronische stress, vermoeidheid of andere klacht, kun je overwegen om je te laten behandelen met acupunctuur. Deze manier van genezen kan een welkome aanvulling en/of versterken zijn van het oplossen van de klacht. In de omgeving van Zutphen kun je dan kiezen voor behandeling door Health & Healing.

Acupunctuur voor het behandelen van klachten

Bij diverse klachten kan acupunctuur Zutphen je behandelen door middel van acupunctuur. Bij acupunctuur wordt met hele dunne, vrijwel pijnloze en steriele naalden gewerkt, deze worden in je lichaam geprikt. Het hele lichaam wordt zo gestimuleerd om het natuurlijke evenwicht te herstellen. Naast deze naalden, worden er ook adviezen gegeven over specifieke kruiden, voeding en leefregels waar je je als patiënt aan dient te houden. Health & Healing werkt met acupuncturisten die een opleiding in Traditionele Chinese Geneeskunde hebben gevolgd.

Meer informatie over Health & Healing

Wil jij graag meer informatie over accupunctuur Zutphen bij Health & Healing of één van de andere behandelingen die zij aanbieden? Ga dan naar de website voor een compleet overzicht en antwoorden op al je vragen. Kun je toch het antwoord op je vraag niet vinden? Neem dan snel en gemakkelijk contact op om een antwoord van één van deze specialisten te krijgen. De contactinformatie vind je ook op de website!

Comments are closed.