rgnbg

iPhone 5 reparatie Antwerpen

iPhone 5 reparatie bij De Telefoon Reparatie Winkel in Antwerpen

De Telefoon Reparatie Winkel houd zich al jaren bezig met het repareren van  de iPhone 5. Onze monteurs zijn ervaren en allen hebben ze de juiste certificaten. Doordat wij tot één van de goedkoopste reparatiecentrums horen en ook nog eens een zeer nette service verlenen hebben wij al ontzettend veel tevreden klanten in zowel Nederland als België. Wij herstellen uw iPhone 5 terwijl u met ons mee kunt kijken. Dit ziet u verder nergens! De Telefoon Reparatie Winkel is de eerste en enige die dit zijn klanten bied.

Wij repareren uw iPhone 5 voor een spotprijs

Omdat wij 3 reparatiebedrijven hebben, kopen wij onze onderdelen in grote getallen in. Hierdoor krijgen wij een extra korting die wij weer doorgeven aan onze klanten met een iPhone 5 reparatie. Ook hebben wij geen dure winkelpanden en besteden wij geen grote bedragen uit aan reclame. Wij hebben een prima service en profiteren van de gigantische mond tot mond reclame van onze klanten. Als service bieden wij: Meekijken tijdens de reparatie indien mogelijk – 3 maanden garantie – De goedkoopste met originele onderdelen – opstuur service reparatie binnen 72 uur retour.

De Telefoon Reparatie Winkel inschakelen

U mag bij onze reparatiecentrums altijd vrijblijvend binnen lopen om uw iPhone 5 direct te laten repareren. Het is ook mogelijk om langs te komen om u te laten inlichten over de reparatie mogelijkheden. Bellen of berichten mag natuurlijk ook. Ons reparatie-team staat 7 dagen per week voor u klaar via 0032497639717 om uw iPhone 5 reparatie uit te voeren.

Contact
De Telefoon Reparatie Winkel
Turnhoutse Baan 308/310
2140BE Antwerpen
0497 63 97 17
info@detelefoonreparatiewinkel.nl

Comments are closed.